JÍDELNÍ LÍSTEK

20.1. 2020 - 24.1. 2020

Pondělí

Polévka: Cibulačka s krutony
1. Kuřecí steak s tomaty a mozzarellou, polenta
2. Míchaný salát s vejcem a tuňákem

Úterý

Polévka: Pórková s vejcem
1. Moravský vrabec, kysané zelí, houskový knedlík
2. Gnocchi se špenátem a smetanou

Středa

Polévka: Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi
1. Vídeňská roštěná, dušená rýže
2. Smažený květák, tatarská omáčka, vařený brambor

Čtvrtek

Polévka: Krupicová s vejcem
1. Vepřový steak s žampionovou omáčkou, vařený brambor
2. Palačinka s ovocem a šlehačkou

Pátek

Polévka: Žampionový krém
1. Tortila plněná kuřecím masem
2. Salát s olivami a balkánským sýrem


Provozní doba závodní jídelny: 11:00 - 13:00 hodin

Přejeme Vám dobré chutnání

| Další týden