Český svaz vědeckotechnických společností

ČSVTS

Novotného lávka



zpravodaj
 

prehled
 

feani


Kalendář

poslední měsíc únor 2018 Následující měsíc
Po Út St Čt So Ne
week 5 1 2 3 4
week 6 5 6 7 8 9 10 11
week 7 12 13 14 15 16 17 18
week 8 19 20 21 22 23 24 25
week 9 26 27 28

Výstavy na Novotného lávce

27.02 2018 - 27.02 2018
Výkonnost potravinářského sektoru
07.03 2018 - 07.03 2018
Elektronické řídící systémy v mobilních strojích a přehled novinek fy Danfoss
Praha 1, Novotného lávka 200/5
15.03 2018 - 16.03 2018
Nástavbový kurz tribotechniky - dvoudenní kurz pro pokročilé
Nové Město na Moravě, hotel SKI
15.03 2018 - 16.03 2018
Nástavbový kurz tribotechniky - dvoudenní kurz pro pokročilé
Nové Město na Moravě, hotel SKI
21.03 2018 - 21.03 2018
Seminář Vyhodnocení stavu povrchových vod za období 2013-2015
Sídlo ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1, sál 217
28.03 2018 - 28.03 2018
UAV/drony - Aktuální vývoj v oblasti legislativy a technologického rozvoje a možnosti využití dronů pro pracovní a hobby účely
Budova ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1
05.04 2018 - 05.04 2018
Technická olympiáda Mezinárodního techn. a vzdělávacího konsorcia při VŠTE ČB
Vysoká škola technická a ekonomická,Okružní 10, České Budějovice
11.04 2018 - 11.04 2018
Diagnostické systémy
Budova ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1
25.04 2018 - 27.04 2018
13. Mezinárodní Česko-Slovenská konference „Mazání v moderním průmyslovém podniku“
Nové Město na Moravě, hotel SKI
25.04 2018 - 25.04 2018
SOUČASNÁ LEGISLATIVA VE ZDRAVOTNICKÉM ZAŘÍZENÍ
Praha 1, Novotného lávka 5

Počet návštěvníků

396125

Kalendář událostí

Flat View
Rok
Měsíční pohled
Měsíc
Weekly View
Týden
Daily View
Dnes
Search
Vyhledat

KONVENIENCE - Ing.Hana Valentová

úterý, 30. květen 2017, 14:30 - 17:00
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 761

ČESKÁ POTRAVINÁŘSKÁ SPOLEČNOST Z. s., PRAHA

         Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS

 

a

ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ

Praha

 

                                                                 Vás zvou

na odbornou akci pořádanou v rámci potravinářských úterků, která se koná

dne 30. května 2017 od 14:30 hod.

v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318ve 3. p.

na téma:

 

KONVENIENCE

 

Přednášející

Ing. Helena Valentová, CSc.

Hügli Food s.r.o.

Těšíme se na Vaši účast!

Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., v. r.                    Ing. Štěpán Kala, MBA, Ph.D., v. r.

  předsedkyně ČPS z. s.                                                  ředitel ÚZEI

                                                                          Ing. Ilona Mrhálková, v. r.

organizační tajemník

pro potravinářské úterky, ÚZEI

Změna programu vyhrazena.

Kontaktní adresa: Ing. Ilona Mrhálková, tel. 222 000 407, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 120 00 Praha 2, Mánesova 75, Ing. Inka Laudová, tajemník ČPS, tel.: 605 229 644

 

Abstrakt

 

Konvenience patří k základním trendům při vývoji a výrobě potravin v posledních desetiletích. Jejich sortiment se nesmírně rozšiřuje. K rozvoji významně přispívají nové technologie i nové možnosti balení potravin. Tyto potraviny se staly pevnou součástí hektického života moderní společnosti.Někdy jsou kritizovány z hlediska chuti, vzhledu a konzistence, jindy jako jeden z prvků nezdravého životního stylu. Je konvenience nutně vždycky takové zlo? Co vlastně znamená?

V přednášce se pokusíme vysvětlit historické kořeny konvenience, její klady i zápory. Zamyslíme se nad pohledem spotřebitele, výrobce i profesionálního kuchaře.

 

 

Zpět


Přihlásit se

Přihlásit se

Jméno *
Heslo *
Zapamatuj si

saly

 


Kamera on-line

webkamera Karlův most


kytlice

ubytovani

klub